Sea of Thieves rozšíří datadisk Forsaken Shores, ale až za týden
zdroj: tisková zpráva

Sea of Thieves rozšíří datadisk Forsaken Shores, ale až za týden

18. 9. 2018 16:35 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Nedá se říct, že by pirátská akce Sea of Thieves při vydání zrovna přetékala obsahem, ale zároveň bychom vývojářům křivdili, kdybychom tvrdili, že se svou potápějící se kocábku nesnaží narychlo zalepit. Třetí plánované DLC Forsaken Shores, které mělo vyjít zítra, si například vyzkoušela malá skupinka hráčů a na základě jejich odezvy ho pro jistotu ještě odložili, aby opravili problémy s potápěním hry. Tedy padáním.

Rozšíření Forsaken Shores vládcům všech moří otevře nový region Devil’s Roar, v překladu Ďábelský řev. Svůj název nese proto, že se nachází v okolí aktivní sopky, můžete tedy očekávat erupce, gejzíry, odletující kamení a vroucí vodu, takže nic pro slabé povahy. Do takto nebezpečných končin se často nemůžete vydat se svou hlavní, velkou lodí, proto v updatu budou taky veslice, abyste mohli bezpečně doplout na pevninu.

zdroj: Archiv

Kromě věcí, které vás mohou zabít, se v DLC nachází i nové mise pro obchodníky, za které můžete dostat hezké odměny, ale nejde v nich o nic jiného, než o přepravu zboží z místa na místo. Fanoušci starého dobrého pirátství ocení novou vlajku Reaper’s Mark, která na mapě odhalí pozici jejich lodi úplně všem, takže se můžou snáz nechat vyzvat na souboj. Po něm si zdraví mohou obnovit rozšířenou nabídkou jídla, a možná dojde dokonce i na vaření.

Tohle všechno mělo do Sea of Thieves přijít už zítra, nicméně po menším testování Rare vydání Forsaken Shores odsunulo na příští čtvrtek. Kvůli problémům s pamětí totiž byla verze hry nestabilní a ve velkém se objevilo padání, což zejména u onlinovky zážitek docela kazí. Hlavní producent Joe Neate nicméně věří, že se jim do příštího týdne problémy podaří vyřešit, takže na Opuštěné břehy budete moct vyrazit 27. září.

Nejnovější články