Season pass přidává do Mario + Rabbids pořádnou singleplayerovou i kooperativní výzvu
zdroj: tisková zpráva

Season pass přidává do Mario + Rabbids pořádnou singleplayerovou i kooperativní výzvu

18. 10. 2017 16:42 | Novinky | autor: Adam Homola |

Výborná taktická tahovka Mario + Rabbids Kingdom Battle pořád neřekla své poslední slovo. Má po vydání, je jednou z nejprodávanějších her pro Switch, její majitelé teď dostávají dodatečný obsah, a ještě chvíli ho dostávat budou. Pokud jste si pro tuhle skvělou hru (viz recenze) koupili season pass, můžete si už teď stáhnout Ultra Challenge Pack.

Ten, jak už nejspíš tušíte, nebude určen pro sváteční hráče, které přitom může Mario + Rabbids Kingddom Battle v základní verzi taky slušně zabavit. Tradiční pařani a milovníci XCOMu by v DLC ale mohli najít zalíbení, neboť do hry přidává celkem osm nových výzev s názvem Ultra Hard.

Ty najdete v rámci tajné oblasti v každém světě, a už jen podle traileru budete mít co dělat. Pokud máte raději hraní v kooperativním režimu, měli byste se připravit na novou kampaň složenou z pěti map. Ty jsou plné různých nástrah a pastí, které jistě dobře znáte z původní kampaně: Chain Chomp, tornáda, Boo, Pyroclast…

zdroj: Archiv

Zkrátka byste se měli opravdu zapotit. Už jen náznak rozložení nepřátel a prvků v úrovni z některých scén přiloženého traileru dává tušit, že to triviální nebude. Většina hlavní příběhové kampaně je relativně jednoduchá, a i když na konci pak už docela přituhuje, pořád to vypadá výrazně snáze než úrovně z Ultra Challenge Pack.

Jestliže jste majiteli season passu, můžete už začít čile stahovat a hrát. Ultra Challenge Pack už vyšel, tudíž vám ve vztekání se nad vysokou obtížností nic nebrání. Pokud vlastníte Switch, nebo o něm třeba kvůli blížícímu se Super Mario Odyssey uvažujete, měli byste si Mario + Rabbids Kingdom Battle připsat na seznam her ke koupi. I bez season passu jde totiž o povedenou taktickou tahovku, která zvládne pobavit i hráče, kterým třeba XCOM příliš nevoněl.

Nejnovější články