Sega oznámila nový termín vydání Company of Heroes 2
zdroj: tisková zpráva

Sega oznámila nový termín vydání Company of Heroes 2

6. 3. 2013 16:43 | Novinky | autor: Petr Poláček |

Tak vidíte, nakonec ani na Company of Heroes 2 nebudete čekat dlouho, jak se mnozí obávali po krachu THQ a odprodeji hry, studia i celé značky do područí společnosti Sega. Jak dnes japonský vydavatel oznámil, Company of Heroes 2 vyjde celosvětově 25. června tohoto roku, přičemž zbývající mezičas budou mnozí z vás moci vyplnit účastí v uzavřeném betatestu, o němž se podrobnosti dozvíme v blízké budoucnosti.

Company of Heroes 2 měla vyjít v prvním kvartálu tohoto roku (čti v březnu), ale po bankrotu THQ a koupi značky CoH a studia Relic za 26.6 milionů dolarů Segou byl termín vydání hry nejistý. Ale jen pár týdnů, a nyní je jasné, že Sega chtěla hru vydat, co možná nejdříve, aby mohla alespoň částečně těžit z marketingové kampaně placené ještě z vybrakovaného konta THQ.

Tvůrci z Relicu prý těch pár měsíců navíc oproti původnímu termínu vydání využijí pro doklepnutí hry, aby se oproti předchozím hrám v sérii neměla zač stydět. Tak co, máte radost, aspoň malou? Vydání Metro: Last Light se vyjasnilo před pár dny, ode dneška je jasný osud CoH2, co víc si přát? Ještě aby tak pulty obchodů někdy v dohledné době spatřilo South Park RPG a další rozpracované projekty od THQ, které někdo koupil, a odkaz této firmy bude žít dál. Navzdory změně vydavatele se na distributorovi hry v ČR nic nemění. CoH2 u nás vydá Comgad a lze jen doufat, že i v dříve přislíbené české lokalizaci.

 

Nejnovější články