Sektářská kyberpunková strategie Re-Legion vychází tento týden
zdroj: tisková zpráva

Sektářská kyberpunková strategie Re-Legion vychází tento týden

29. 1. 2019 7:40 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Cyberpunk 2077 to sice není, ale kyberpunkových her není nikdy dost. Ve skutečnosti jich je docela málo. V Re-Legion se postavíte do čela náboženského kultu a prostřednictvím realtime strategického systému dovedete své ovečky do ráje. Respektive přivedete k té jediné správné víře úplně všechny a společnými silami si ten ráj na zemi vybudujete.

Oproti videu se celá hra odehrává z izometrického vrchního pohledu, takže se nenechte zmást. Stanete se Elliotem, prorokem v technokratické společnosti roku 2184. Nevěřících se můžete zbavovat buď nenásilnou konverzí, nebo bohapustým násilím. Obojí vám pomůže prosadit vaše náboženství jako to jediné správné.

zdroj: Archiv

Neonový Re-Legion pracuje kromě víry i se speciální kreditovou měnou, za kterou si můžete nakupovat různá vylepšení a speciální schopnosti. Vaši kultisté si v šíření náboženství mohou pomáhat i hackováním nebo bráněním určitých území ve městě a sami konvertují ostatní občany.

Svou církev můžete formovat různými dogmaty a připravte se i na porci morálních dilemat, která zajistí určitou znovuhratelnost v případě, že vás bude zajímat alternativní cesta. Re-Legion vychází ve čtvrtek 31. ledna exkluzivně na Steamu.

Nejnovější články