Serious Sam se vrací v pixel-artové akci Bogus Detour
zdroj: tisková zpráva

Serious Sam se vrací v pixel-artové akci Bogus Detour

22. 6. 2017 8:30 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Serious Sam se nebojí experimentu. Tahle známá značka se od klasických FPS kořenů už podívala třeba i do VR, a nyní se nejdrsnější akční hrdina světa (hned po Duke Nukemovi) vrhne i na kooperativní pixel-artový chaos. Záleží totiž pouze na hromadách nepřátel, jejich stříkající krvi a obrovské spoustě hlasitých bouchaček. Jak se na to všechno díváte, to už vám teď může být jedno. Akční hra Serious Sam’s Bogus Detour už totiž vyšla.

Prostřílet se nepřáteli zaplněným Středomořím, biologickými laboratořemi nebo dokonce měsíční základnou můžete buď sami, nebo ve čtveřici s kamarády. Ale to není zdaleka všechno, co Bogus Detour nabízí. V módu Versus se spolu utká 12 hráčů o dominanci a titul toho nejdrsnějšího alfa samce, a stejný počet se pokusí přežít v módu Survival.

zdroj: Archiv

Nestačí vám to? Nevadí. Spolu s hrou dorazí i editor, ve kterém si můžete celkem snadno vytvořit vlastní mapy, scénáře nebo dokonce totální konverze. A to všechno ještě týden seženete na Steamu, Humble či GOG s desetiprocentní slevou. Ta se zvedne na 20% slevu, pokud zároveň vlastníte jinou hru Serious Sam či předchozí titul vývojářského studia Crackshell, akční adventuru Hammerwatch.

A když už se tu utápím v procentech, otevřu kohoutek naplno a oznámím, že na Steamu právě probíhá masivní sleva na všechny Serious Sam hry – cena některých je osekaná až o 93 %, a to už tedy rozhodně stojí za zvážení, pokud vám nějaká chybí ve sbírce.

Nejnovější články