Settleři se vrátili díky remasteru všech sedmi dílů
zdroj: tisková zpráva

Settleři se vrátili díky remasteru všech sedmi dílů

16. 11. 2018 16:31 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Další ze starých dobrých značek, se kterými to jednu dobu vypadalo špatně, ale teď se opět chystají vtrhnout na scénu, jsou Settlers. Tahle budovatelské strategie dokázala od roku 1993 zplodit sedm hlavních titulů (o žádných dalších raději nemluvme) a na zimu příštího roku chystá reboot nazvaný prostě The Settlers. Ale ještě předtím si můžete vyzkoušet kolekci remasterů všech sedmi původních her.

Balíček se jmenuje The Settlers History Collection, vyšel včera na Uplay a vyjde vás na mastných 40 eur. Za tu cenu si pořizujete sedmičku zmodernizovaných titulů, které by měly bez problémů fungovat na současných systémech. Navíc prý došlo i k vylepšení samotné hratelnosti.

Hry podporují 4K i duální monitory (aspoň v případě dílů 2–4), a co je ještě zajímavější, mají plně funkční online multiplayer, takže si můžete stavět vesničky a města, spolu s kamarády spokojeně sledovat, jak vaši malí panďuláčci makají, a následně spoluhráče zničit svou nezastavitelnou armádou. V tomhle světě vládnou pánové Darwin a Machiavelli.

zdroj: Archiv

Nejnovější články