Šinobi je ve For Honor rychlý zabiják, Centurion připomíná brutální mlýnek na maso
zdroj: tisková zpráva

Šinobi je ve For Honor rychlý zabiják, Centurion připomíná brutální mlýnek na maso

5. 5. 2017 10:53 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Jak jsme vás minule informovali, společně s druhou sezónou For Honor do hry přibydou dva noví hrdinové a dvě mapy. Minule byli k vidění jen na obrázcích, tentokrát je všechny doprovází videa, která jak hrdiny, tak mapy, představí detailněji. Druhá sezóna začne 15. května a majitelé season passu dostanou oba hrdiny 16. května, ostatní si je budou moci za ocel koupit od 23. května.

První z hrdinů je pro samuraje a jmenuje se Šinobi. Bojuje s kusari-gama, tedy srpem spojeným s řetězem a jak video předvádí, dokáže se na chvíli schovat a přenést na jinou pozici. Moc nepočítejte s tím, že byste s Šinobim někde stáli na jednom místě a vyměňovali si s protivníkem rány. Tohle bude o bleskovém pohybu, útocích ze zálohy a nejspíš i složitých, ale efektivních kombech.

zdroj: Archiv

Centurion mne docela překvapil. Opravdu mu sice chybí štít, což mi pořád přijde škoda, ale v místním univerzu si bere hodně z gladiátorů a jeho bojový styl je příjemně brutální a přímočarý. Centurion je masivní, hádám, že bude vysoký jako Šugoki a jeho útoky tomu odpovídají. Brutální údery gladiem, sem tam rána pěstí a k tomu arogantní emoty, které mají blízko právě ke gladiátorům.

zdroj: Archiv

Dvěma představenými mapami jsou Chrámové zahrady, které vypadají opravdu malebně a Forge, obrovitý hybrid kovárny a hutě, který je cokoliv, jen ne malebný. Popravdě, ve větších bitvách si vůbec nestíhám prostředí prohlížet a tak je tohle asi jediná možnost, kde můžu mnohé detaily na mapách vidět.

zdroj: Archiv

zdroj: Archiv

Nejnovější články