Služba v požární hlídce ve Firewatch začíná 9. února
zdroj: tisková zpráva

Služba v požární hlídce ve Firewatch začíná 9. února

3. 2. 2016 12:13 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Firewatch, na které pracují tvůrci, kteří mají za sebou například The Walking Dead či Mark of the Ninja už je za rohem. V novém traileru se totiž objevuje datum vydání hra bude k dispozici 9. února. Za necelých pět set korun (na Steamu můžete předbojednávat již nyní) se hráči podívají do Wyomingské divočiny, kam se hlavní hrdina uchyluje v rámci vypořádání se s životními neúspěchy a kde pracuje jako požární hlídka. 

Henry bude odkázán sám na sebe a na vysílačku, na jejímž druhém konci je Delilah, která má v parku stejnou funkci. Ta mu v minulosti a v loňském traileru radila jediné – neslézat ze strážní věže. Jakákoli rozhodnutí jsou však na samotném hráči a jak Adam v jednom z minulých příspěvků avizoval, můžete se těšit na lineárně nelineární hru, ve které jsou sice jednotlivé události a cíle nalinkované, jak k nim hráč přistoupí už ale bude záležet jen na něm samotném.

Chcete kupříkladu Delilah lhát a vodit ji za nos? Prosím, otázkou ale je, jaká část příběhu se vám následně odhalí a zda se dozvíte, co záhadného se v parku děje či co se v minulosti přihodilo Henrymu natolik zásadního, že se rozhodl uniknout z civilizace. Zjistit to budete moci již brzy, teď už si ale nenechte ujít poklidnou atmosféru nové ukázky a několik dalších upoutávek.

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

Nejnovější články