Sniper: Ghost Warrior 3 vyjde až začátkem dubna
zdroj: tisková zpráva

Sniper: Ghost Warrior 3 vyjde až začátkem dubna

17. 10. 2016 12:55 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Pokud jste se těšili, že se koncem ledna pustíte do bojů v třetím dílu ze série Sniper: Ghost Warrior, máme pro vás špatnou zprávu. CI Games se rozhodli datum vydání na PC i konzolích posunout ař na 4. dubna příštího roku. Nedojde tak k přímému střetu a porovnání sil se Sniper Elite 4. Obě hry měly vyjít prakticky současně začátkem příštího roku a měly tak šanci poměřit své síly, nakonec se však tvůrčí tým CI Games rozhodl pro odklad. 

Šéf CI Games Marek Tymiński konstatuje, že za odkladem konkrétně vězí snaha vydat co nejlepší a dostatečně odladěný titul na všech platformách. Dle Tymińského slov se navíc jedná o dosud nejambicióznější a největší projekt studia a takový vyžaduje speciální péči.

Jako drobnou kompenzaci tedy můžete vzít zavděk trailerem ukazujícím nejen pěknou grafiku, ale i otevřený svět, v němž se bude tento titul odehrávat. Jako atraktivní pak osobně považuji nejen onen vzhled hry, ale i její samotné zasazení – v roli odstřelovače Jonathana Northa se podíváte do severní Gruzie poblíž ruských hranic. Tam se North bude vedle oficiální mise zabývat navrch ještě i osobním posláním – nalézt svého ztraceného bratra.

Jedna věc se Sniper: Ghost Warrior 3 rozhodně upřít nedá – ta hra vypadá jednoduše fantasticky a svůj podíl na tom rozhodně má použitý CryEngine. Přesvědčit se o tom můžete například v nedávném Twitchcon traileru.

zdroj: Archiv

Nejnovější články