South Park: The Fractured But Whole by měl nakonec vyjít v říjnu
zdroj: tisková zpráva

South Park: The Fractured But Whole by měl nakonec vyjít v říjnu

18. 5. 2017 12:57 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

South Park: The Fractured But Whole, pokračování překvapivě výtečného RPG Stick of Truth, mělo původně vyjít už loni, ale vývoj se pozdržel, a tak se jej nakonec dočkáte až v druhé polovině letoška – konkrétně 17. října. Podíváte se v něm do oblíbeného městečka zaplaveného zločinem, se kterým se budou potýkat Cartman a jeho kamarádi jakožto místní superhrdinové, což ostatně demonstruje nový trailer nazvaný Prdící ochránce.

Ve Stick of Truth byla nejočividnějším terčem posměchu fantasy klišé, tentokrát dojde na Avengers a Justice League. To znamená ještě explozivnější schopnosti, a nejen ty zahrnující lidské větry – ve videu uvidíte ohnivé koule, smrtící duhové paprsky, obrovského mecha s Buttersem uvnitř, a dokonce i Ježíše sestupujícího z nebes. Servítky – veškeré žádné.

zdroj: Archiv

Zajímalo by mě, jak se dlouhý odklad podepsal na hratelnosti. Byl onen čas využit na vylepšování, nebo spíš překopávání? To se jen tak nedozvíme. Všichni nedočkaví fanouškové se však můžou chytit dvou dosti robustních stébel. Zaprvé, odklad za odkladem provázel i vydání Stick of Truth, a nakonec z toho vzešla parádní hra. Zadruhé, superschopnost Jimmyho Valmera je superrychlost à la Flash.

Kdybyste si hru snad chtěli předobjednat, můžete tak učinit z oficiálních stránek Ubisoftu. Za odměnu dostanete Ručníčka, který bude ve hře sloužit jako váš poskok. Základní edice stojí 60 euro, za tu zlatou obsahující všechna budoucí DLC dáte 80, sběratelka vás vyjde na 90 a překvapivě na rozdíl od nižšího stupně neobsahuje season pass. Místo toho dostanete herní kostýmy a perky, trojici pohlednic a patnácticentimetrovou figurku Cartmana v jeho přestrojení za Mývala.

Nejnovější články