Spider-Manův New York přepadl Hammerhead a J. Jonah Jameson opět nemá radost
zdroj: tisková zpráva

Spider-Manův New York přepadl Hammerhead a J. Jonah Jameson opět nemá radost

21. 11. 2018 13:59 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Měsíc se s měsícem sešel a pro Spider-Mana to znamená nové problémy v podobě kriminálního živlu Hammerheada. Ten zaujal místo po Kingpinovi a začal si nárokovat podsvětí celého města. Všem je asi jasné, že mu tohle úřadování nevydrží věčně, když je v „jeho“ městě Spider-Man. A ten si musí uklidit své hřiště před příchodem třetího DLC v prosinci.

DLC Turf Wars, které můžete pořídit samostatně nebo v rámci season passu čítajícího tři dodatky, právě dorazilo na PlayStation 4. Spider-Mana čekají nové mise s cílem eliminovat novou hrozbu, jejíž čelo může milovat jen matka toho, komu patří, jak říká sám J. Jonah Jameson v novém videu.

Stejně jako v případě předchozího DLC The Heist si tento křikloun stěžuje na nové newyorské události ve svém rádiovém pořadu Just The Facts, kde samozřejmě nezapomíná na pořádné pohanění samotného Spider-Mana. Ten mezitím pomáhá policistce Yuri Watanabe z bryndy v jednom ze tří nových oblečků, z nichž jeden je komicky kreslený. Ideální přestrojení pro zesměšnění soupeřů…

zdroj: Archiv

Spider-Man: Turf Wars zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články