Staříci z Jagged Alliance: Rage! rozpoutají tropickou bouři koncem měsíce
zdroj: tisková zpráva

Staříci z Jagged Alliance: Rage! rozpoutají tropickou bouři koncem měsíce

6. 9. 2018 14:42 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Postradatelná parta žoldáků se nevzdává a po dvaceti letech je opět připravena vrhnout se do akce proti diktátorovi. Ivan Dolvich, Helmut „Grunty“ Grunther, Charlene „Raven“ Higgins a spousta dalších navrátilců z původních Jagged Alliance se vám za tři týdne předvede v celé své stařecké kráse v novém spin-offu Jagged Alliance: Rage!

Stále jde o taktickou tahovku, ve které ovládáte několik málo postav, s nimiž se snažíte plnit rozličné cíle na tropickém ostrově. Mise si vybíráte sami na přehledové mapě a kromě vyvražďování nepřátelských táborů zahrnují i čistění vody a ovzduší od zplodin a chemikálií. Tím nepomůžete jen nebohým obyvatelům ostrova, ale i své jednotce.

Křehčí těla s ochablou kůži je třeba opečovávat. Špatná kvalita vody a vzduchu jde ruku v ruce s nemocí, a nevyhnete se ani různým fobiím a závislostem. O herních systémech jsem se detailněji rozepsal v minulém článku. Zde už jen dodám, že celou hrou můžete projít sami nebo v dvoučlenné kooperaci.

Jagged Alliance: Rage! vychází 27. září na Steamu za 20 eur, zatímco na PlayStation 4 a Xbox One až 6. listopadu za 30 eur.

zdroj: Archiv

Nejnovější články