Steel Division: Normandy 44 rozpoutá tažení na západní frontě už koncem května
zdroj: Vlastní foto autora

Steel Division: Normandy 44 rozpoutá tažení na západní frontě už koncem května

6. 4. 2017 10:27 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Eugen Systems a Paradox Interactive nezahálejí. Začátkem března představili druhoválečnou RTS Steel Division: Normandy 44 a koncem května vyjde. Do kalendáře si tak můžete napsat datum 23.5., kdy nejnovější strategie od tvůrců skvělé Wargame vyjde na PC. Ovšem do hraní se můžete pustit už teď, protože pokud si hru předobjednáte, dostanete kromě řady drobností i přístup do bety, která už běží a potrvá až do vydání hry.

Co můžete od hry asi tak čekat vám rychle, ale důkladně vysvětlí nejnovější trailer, který nabídne jak pohled na taktickou mapu, kde Eugen aplikují svůj nejnovější systém dynamické frontové linie (viz článek), ale také na jednotky, které se budou po mapě prohánět a když budete mít chuť a potřebu (a tu mít budete), klidně si na ně zazoomujte a kochejte se třeba invazní kamufláží P-38.

Předobjednávka hry vás na oficiálních stránkách (koupíte ovšem kód na Steam) vyjde na 40 eur. Kromě přístupu zmíněné bety dostanete i digitální artbook, taktického průvodce, v němž najdete tipy na taktiku a využití terénu, šest historických es, což jsou unikátní osobnosti, jež dodají vaší armádě trochu unikátnosti, vyzváněcí tóny pro mobil, wallpapery a samozřejmě i tradiční paradoxí ikonky na jejich fóra.

zdroj: Vlastní

Nejužitečnější bude asi právě onen taktický průvodce, jelikož terén bude hrát významnou roli. Nejde jen o lesní porost, volný prostor a městskou zástavbu. Důležité jsou třeba i tradiční živé ploty, které se během války z funkčního ohraničení a dekorace staly smrtící hrozbou, jelikož se za nimi mohla skrývat pěchota. Ostatně, to by mělo fungovat i zde, protože viditelnost jednotek bude významný prvek v rámci vaší taktiky a letectvo a parašutisté budou mít o to větší efektivitu.

Nejnovější články