Strange Brigade vás vezme koncem prázdnin na cestu do 30. let, za mumiemi, kostlivci a faraony
zdroj: tisková zpráva

Strange Brigade vás vezme koncem prázdnin na cestu do 30. let, za mumiemi, kostlivci a faraony

24. 4. 2018 17:11 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

O kooperativní hry je bezpochyby zájem. Jak vězeňský A Way Out, tak krysácký Warhammer: Vermintide 2 prodaly během prvních pár týdnů přes milion kopií a minimálně v našich recenzích se nezalekly výšin. Na konci srpna se ukáže, jestli i pastmi prošpikovaný Egypt a 30. léta minulého století jsou tím, co naláká kvanta hráčů ke kooperaci ve Strange Brigade.

Strange Brigade je sice ryzí střílečka s dobovými zbraněmi, ale k ruce vám bude i velmi nebezpečné prostředí. Oživlí faraoni, mumie, přerostlí štíři, minotauři, bohové a další mytologické bytosti padnou buď pod náporem olova, nebo spalujícím žárem ohně, nebo budou rozsekaní či prošpikovaní některou z mnoha a mnoha pastí.

Svižnou akci doprovází příběh, který se pokouší nastínit nové video níže. Ale přiznejme si, kvůli kýčovitému vyprávění to určitě hrát nebudete. Hlavní slovo si uzme snad skvělá hratelnost, různorodost zúčastněných hrdinů a přehršel postupů k likvidaci nepřátel.

zdroj: Vlastní

Strange Brigade má konečně datum vydání, které je stanoveno na 28. srpna jak pro PC, tak i pro PlayStation 4 a Xbox One. Na oficiálních stránkách už se rozjely předobjednávky, které zároveň odhalily různé edice. Kromě standardní hry si můžete zvolit deluxe verzi, která je obohacena o season pass. Ten vám časem zajistí nové postavy, zbraně, předměty a mise.

Pro sběratele je připravena i vymazlená edice s opravdu krásným steelbookem, artbookem a kartonovou stavebnicí vzducholodě. Všechny edice pak jako bonus za předobjednávku garantují tři unikátní zbraně. Pokud vás hra zaujala, ale nechcete si ji kupovat, můžete zkusit štěstí v soutěži na oficiálních stránkách.

Strange Brigade Standard Edition zdroj: tisková zpráva

Strange Brigade Deluxe Edition zdroj: tisková zpráva

Strange Brigade Collector's Edtion zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články