Střílečka Terminator: Resistance se inspiruje prvními dvěma filmy
zdroj: tisková zpráva

Střílečka Terminator: Resistance se inspiruje prvními dvěma filmy

20. 9. 2019 10:32 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Překvapení! Ještě letos vyjde do včerejška neoznámená hra o Terminátorovi. Za normálních okolností by to nebylo ani moc divné, když se na konci října chystá do kin nový film s podtitulem Dark Fate, tahle singleplayerová střílečka se ale bude zakládat na prvních dvou filmech z 80. let a odehrávat 30 let po nich. Už jste dostatečně zmatení?

S novým Terminátorem tahle záležitost nebude mít nic společného, může to být ale i kvůli poměrně komplikovaným vlastnickým právům k celé sérii. Mírně znepokojivou zprávou je fakt, že za Terminatorem: Resistance bude stát prakticky neznámé studio Teyon, které vytvořilo příšernou hru o Rambovi pět let zpátky. U dobové recenze Martina Bacha se můžete poveselit zde. A doufat, že Terminátor dopadne alespoň o trochu líp.

zdroj: Archiv

V příběhu se 30 let po dni zúčtování ujmete vojína Jacoba Riverse, vojáka pacifické divize odboje. Přestože je pouhým vojínem, stane se jedním z cílů Skynetu a má být odstraněn... Jenže všichni víme, že Skynet tuhle válku stejně projede. A tak se do boje se zdivočelými stroji můžete vrhnout naplno.

Postavíte se ikonickým záporákům z filmů, včetně T-800, ale i novinkám z dílny Teyonu. Dostanete k ruce arzenál plazmových zbraní nebo se můžete plížit a hackovat. Postapokalyptické Los Angeles už není kolébkou kapitalismu, takže budete muset paběrkovat a snažit se nalezený šrot směnit anebo si z něj něco vyrábět na vlastní pěst.

Zachraňte lidstvo! Terminator: Resistance vychází už 15. listopadu pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články