Super Meat Boy Forever si na PC první rok zahrajete jen přes Epic Store
zdroj: tisková zpráva

Super Meat Boy Forever si na PC první rok zahrajete jen přes Epic Store

10. 12. 2018 15:24 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Původně měl být Super Meat Boy Forever jen port původní hardcore skákačky Super Meat Boy na mobilní platformu, nakonec se z něj však vyvinulo plnohodnotné pokračování s novým ovládáním a náhodně generovanými levely. Na PC si ho minimálně do dubna 2020 zahrajete jen skrz čerstvě otevřený Epic Store.

Super Meat Boy Forever vyjde na celé plejádě platforem, od původně zamýšleného Androidu a iOS přes PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch až po počítače. Autor postavičky Super Meat Boye Tommy Refenes na oficiálním Discordu nicméně oznámil, že na Steamu ho máte vyhlížet nejdřív v dubnu 2020. S Epic Storem si totiž vyjednal roční exkluzivitu.

zdroj: Archiv

„Steam potřeboval novou konkurenci jako sůl. Chápu, že lidi nemají rádi změnu, ale tohle v dlouhodobém horizontu znamená lepší hry i pro ně. Více nainstalovaných klientů je malá cena za to, že vývojáři nebudou mít pocit, že na PC nemají při vydávání jinou možnost,“ prohlásil Refenes.

Není to jediná hra, která se na Epic Storu objeví exkluzivně, a není to jediný Super Meat Boy, který tam bude. Původního Super Meat Boye z roku 2010 si mezi 28. prosincem a 10. lednem budete moct stáhnout zdarma.

Nejnovější články