Superman s Batmanem si brzo nabančí i na PC, Injustice 2 vstupuje do bety
zdroj: tisková zpráva

Superman s Batmanem si brzo nabančí i na PC, Injustice 2 vstupuje do bety

7. 11. 2017 16:25 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

„Univerzální bojovka, která se zavděčí všem, a ukradne hráčům desítky až stovky hodin života.“ Tak popsal Vašek Rybář ve své recenzi mlátičku Injustice 2. Pakliže máte taky chuť nechat se okrást o to nejcennější, a zároveň zapřisáhle odmítáte zakoupit konzoli, mám pro vás dobré zprávy. Naštvaní superhrdinové světa DC, kteří původně vyšli pouze pro PS4 a Xbox One, se totiž konečně chystají i na PC, a až do pátku si zdarma můžete vyzkoušet otevřenou betu.

Chcete-li Batmanovou pěstí rozmazat Jokerovi rtěnku, zamiřte na Steam a psychicky se připravte na download o velikosti 32 GB. Až se z toho vaše ubohé internetové připojení vzpamatuje, budete si moci vyzkoušet multiplayerový mód 1v1, aby si tvůrci otestovali, jak jim běží servery. Do vydání jim už totiž nezbývá moc času – plná verze na PC vychází 14. listopadu.

Až vyjde, přinese s sebou i příběhovou kampaň a přizpůsobitelné hrdiny. Na ně můžete navléct to, co vám padne z bedýnek, takže Pepův Flash bude mít původní teplákový kostýmek z šedesátých let, zatímco Aniččin bude sprintovat obložený zlatým futuristickým brněním. Nejde jen o kosmetické změny – na základě vašich voleb dojde i k úpravě dovedností a statistik.

Nemusíte mít strach, že místo na harddisku zbytečně zaplácáváte neoptimalizovaným kusem digitálního šrotu. Tyler Wilde ze serveru PC Gamer zkoušel technický stav věcí a zjistil, že hra jede velice pěkně a nedochází k pádům pod 60 snímků za vteřinu, aspoň tedy na jeho sestavě. A navíc se prý ve hře nachází užitečný benchmarkovací nástroj. Přesně za týden uvidíme, zda se optimistické první dojmy odrazí i ve finální verzi.

zdroj: Archiv

Nejnovější články