Syndicatem inspirovaná akce Tokyo 42 vyjde koncem května
zdroj: tisková zpráva

Syndicatem inspirovaná akce Tokyo 42 vyjde koncem května

9. 5. 2017 16:52 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Nový trailer na Tokyo 42, který zároveň odhaluje datum vydání, je dlouhý 4,2 vteřiny. Tedy, s okolní omáčkou se natáhne na něco málo pod půl minuty, ale i tak jde o obdivuhodnou poctu stručnosti. A já se vývojáři inspiruji. PC & Xbox One: 31. května. PS4: půlka července.

Na Tokyo 42, barevnou kombinaci zběsilého střílení, opatrného skrývání a práce s davem odehrávající se ve futuristickém hlavním městě Japonska, se u nás v redakci těší leckdo. Skutečnost, že se jí dočkáme už za pár týdnů, je tedy nadmíru potěšující. Dokonce natolik, že jsem si inkriminované záběry pustil ve čtvrtinové rychlosti na YouTube, abych si je pořádně užil. Ale i tak skončí, než se nadějete.

Střílí se tam, vzduchem létají všemožné projektily, viditelné jsou i záblesky cutscén či dialogů, a vše se odehrává v úchvatném prostředí střech mrakodrapů posetých nafukovacími kočičkami, růžovými stromy a elegantními vznášedly. Vážně byste si na to ony 4 vteřiny mohli vyhradit. Pokud ne, tak ještě jednou opakuju, že posledního dne měsíce května si Tokyo 42 můžete vyzkoušet na vlastní kůži. Stačí zamířit na stránku jednoho internetového obchodu.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články