Tahovka s mechy Battletech spouští předobjednávky, vyjde v dubnu
zdroj: tisková zpráva

Tahovka s mechy Battletech spouští předobjednávky, vyjde v dubnu

28. 2. 2018 11:20 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Ještě nějaký měsíc a kousek vás dělí od nové videohry ze světa legendárního Battletechu. Tvůrci známí především skvělou sérií Shadowrun tak po více jak dvou letech od kickstarterové kampaně přicházejí s další slibně vypadající taktickou tahovou strategií BattleTech. Harebrained Schemes sice nesdělili přesné datum vydání, ale duben už je jistota.

Kromě oznámení dubnového vydání byly spuštěny i předobjednávky na Steamu. Základní hra je naceněna na 40 eur a za její předobjednání dostanete navíc skin na mecha Shadowhawk a exklusivní wallpaper. Stejnou odměnu dostanou i backeři na úrovni Recruit a vyšší. K dispozici je i digitální deluxe edice s artbookem, soundtrackem, dalšími wallpapery a avatarem na forum.

Kromě toho se objevilo ještě nové video, první ze tří, které se zaobírá soubojovým systémem. Jeho specifické mechanismy vám přiblíží jak vedoucí hry Mike McCain, tak i sám tvůrce Battletechu Jordan Weisman.

zdroj: Vlastní

Sám Jordan přirovnává BattleTech k XCOMu z hlediska podobného ovládání, ale taktická výzva je prý úplně jinde. Mech se útočením přehřívá, může přijít o jednotlivé končetiny a tím pádem i o zbraně a žádný terén pro něj nepředstavuje velkou překážku.

Upřímně doufám, že si na Battletech najdu čas. Přeci jen v té době vychází už slušná řádka her – Sea of Thieves, A Way Out, Far Cry 5, Extinction nebo třeba God of War

Nejnovější články