Taktická akce Squad od tvůrců Project Reality vychází v early access na Steamu
zdroj: tisková zpráva

Taktická akce Squad od tvůrců Project Reality vychází v early access na Steamu

14. 12. 2015 14:47 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Autoři realistického modu Project Reality pro Battlefield 2 vydají 15. prosince svou týmovou akci Squad na Steam v early access sekci. Náplní jejich debutu je pochopitelně multiplayerová akce zaměřená na týmovou spolupráci a velkou míru realismu. Právě kvůli důrazu na týmovou spolupráci a realisticky pojaté akci bude Squad klást na hráče větší nároky než ostatní tituly podobného ražení. Tvůrci však zároveň slibují, že hra nebude zase tak drsná, aby se v ní ztratil i úplný nováček.

Squad nabídne zasazení do různých konfliktů z pohledu čtyř různých frakcí (USA, Rusko a dvě menší milice). V základní verzi bude k dispozici pět map s tím, že se na nich budou moci vyřádit týmy s až 36 členy. V budoucnu by však mělo dojít k rozšíření až na 50 vojáků v jednom týmu.

Jednotlivé mapy nabízí dostatečně odlišná prostředí k tomu, aby se hráči nenudili a aby každá z nabízených lokací nabídla jiný zážitek. Jejich velikosti by měly být různé s tím, že největší nabídne prostor 4x4 kilometry. Za pozornost také stojí model počasí, který by měl brzy po vydání early access verze nabídnout realistický cyklus dne a noci i proměnlivého počasí. Obojí by se mělo odvíjet od lokace na základě například zeměpisné šířky i nadmořské výšky.

Navrch vývojáři v budoucnu slibují i přítomnost vozidel, realistické ztvárnění rádiové komunikace, maximální důraz na týmovou spolupráci a například i budování základny. Sliby to jsou zajímavé a jedná se také o pěknou pozvánku k vyzkoušení hry - pokud jde o váš šálek čaje.

zdroj: Archiv

Nejnovější články