Tales of the Elements FC kombinuje japonské RPG a hip hop
zdroj: tisková zpráva

Tales of the Elements FC kombinuje japonské RPG a hip hop

18. 10. 2016 13:24 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Poud vám název titulu Tales of the Elements FC (nebo také First Chapter) zní v uších povědomě, ovšem z jiného média, zřejmě spadáte do cílové skupiny této hry. Alespoň po stránce zvukového doprovodu. Toto nezávislé JRPG je totiž herní inkarnací stejnojmenného hudebního alba.

Jakmile si pustíte trailer, bude vám jasné, že zvoleným žánrem hudební inspirace je hip hop a tím herním je pak pocta starým japonským RPG. Právě mix žánrů a uměleckých stylů napříč oběma médii je hlavním lákadlo hry, společně s kooperací pro čtyři hráče.

Pokud se tedy této hře rozhodnete dát svoji šanci, tak na vás jako první čeká hudební doprovod od producenta a umělce jménem Last BeNeVoLeNcE. Toho doprovází Mega Ran a producent K-Murdock, kteří společně vyprávějí příběh, v němž se pojí akce s hádankami, které jsou často založené na hudebním charakteru.

zdroj: Archiv

Cílem dle autorů bylo vytvořit fantasy svět se stylem a jak se jim to povedlo můžete na Steamu za 7 eur (necelých 200 korun, za něž dostanete i kopii hudebního alba) zkusit sami. Tales of the Elements FC vyšla 7. října a čeká na hodnocení hráčů i kritiků – i těch uživatelských je jen pár.

Nejnovější články