Tannenberg vás už příští týden vezme na východní frontu první světové války
zdroj: tisková zpráva

Tannenberg vás už příští týden vezme na východní frontu první světové války

7. 2. 2019 7:38 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Verdun a jeho západní fronta už je dávnou minulostí. Je načase přesunout se na východ s druhým titulem kolaborujících studií Blackmail Games a M2H, který nese název podle vesnice Tannenberg (dnes polský Stębark). Předběžnému přístupu odzvoní již příští týden a první světová válka se tak opět naplno rozjede.

Tannenberg můžete hrát už od listopadu roku 2017 díky early accessu na Steamu. Učinily tak tisíce hráčů, přičemž v posledních měsících se průměrný počet souběžně hrajících nebezpečně přiblížil dvoucifernému číslu. Zato čtyři roky starý Verdun si stále drží stabilní základnu 300–500 hráčů.

Nicméně to je předběžný přístup. Až Tannenberg příští týden vyjde, čísla jistě porostou, a pokud se druhý díl povede, třeba u něj i leckdo vydrží. Z nového videa, které představuje bulharskou armádu na nové mapě, je vám asi jasné, že produkční hodnoty této hry se nemůžou srovnávat s tříáčkovou scénou a jejími tituly jako Battlefield V a Call of Duty: Black Ops 4.

zdroj: Archiv

Animace jsou prkenné, grafika jen ucházející. Zkrátka je zde hratelnost upřednostněna před vizuálem. A hratelnost zde hraje na mnohem realističtější notu než u konkurence. Tady si nezaběhnete za roh, kde byste vydýchali rudý obraz. Jednou to koupíte a už čekáte na respawn. Ostatně víc vám o tom poví Pavel Skoták ve svých dojmech z early accessu.

Hra se od té doby notně změnila, obsah nabobtnal a její finální stav si budete moct vyzkoušet už 13. února, kdy vyjde v plné parádě na Steamu. Do té doby můžete využít menší slevy, případně sáhnout po balíčku s oběma hrami a odměnami za podporu vývojářů, který je téměř za polovinu.

Nejnovější články