Telltale Games připomínají nejdůležitější volby Game of Thrones
zdroj: tisková zpráva

Telltale Games připomínají nejdůležitější volby Game of Thrones

18. 11. 2015 14:21 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Ve všech regionech a na prakticky všech platformách vyšlo včera finále první epizody herní ságy Game of Thrones z dílny Telltale Games. Pokud jste tedy čekali s hraním až na vydání kompletního balíku, nyní nastala správná chvíle. Všech šest epizod navíc vyjde ve zkompletovaném balíku v krabicové verzi pro PC, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3 a PS4. Jako bonus svým fandům u příležitostí vydání vydali vývojáři i trailer, který shrnuje nejdůležitější volby předešlých pěti epizod. Čili pozor, obsahuje spoilery!

V následujících záběrech tvůrci nejenom prezentují nejzajímavější volby napříč pěticí epizod, ale navrch přidávají ještě procentuální vyjádření toho, k jakým rozhodnutím hráči inklinovali nejvíce. Můžete tedy porovnat své vlastní volby s rozhodnutím většiny hráčů.

Dále už se ale raději nebudeme pitvat nejenom v záběrech videa, ale ani v ději předešlých epizod, který snad šestá epizoda s podtitulem The Ice Dragon uspokojivě uzavře. Uvidíme, náš verdikt z Milošova pera uvidíte už brzy.

zdroj: Archiv

Nejnovější články