Tohle není policie! Taktičtí Rebel Cops jsou spin-offem This Is the Police
zdroj: tisková zpráva

Tohle není policie! Taktičtí Rebel Cops jsou spin-offem This Is the Police

8. 9. 2019 12:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

This Is the Police je série zaměřená na řízení vaší vlastní policejní jednotky. Dvojka do adventurně-strategického rozhraní přidala trochu těch taktických, tahových soubojů se zaměřením na plížení a velmi plíživé bylo i oznámení Rebel Cops, spin-offu, kde si zahrajete za policejní odpadlíky. Trochu překvapivě vychází ani ne za dva týdny.

Mafián Viktor Zuev nelegálně ovládl městečko Ripton a chytře podmáznul i místní policii. Vy jste ale nadevše morální, takže je čas zahodit policajtský odznak a jít si to s Viktorem vyřídit hezky občan proti občanovi. Je ovšem na vás, jestli přitom budete pomáhat svým sousedům, nebo je ve jménu spravedlnosti občas trochu hodíte pod vlak. Účel světí prostředky, jestli mi rozumíte.

zdroj: Archiv

Taktická tahovka Rebel Cops by vám podle tvůrců ze studia Weappy měla zabrat zhruba 15 hodin. Oproti předchozímu dílu se prý budete muset mnohem víc plížit a nenechat se přitom odhalit. Hra dokonce ani nemá žádné indikátory zdraví a jedna dobře mířená rána ve většině případů znamená konec.

Mise se budou odehrávat na nejrůznějších mapách, některé z nich budou více koridorové, jiné trochu otevřenější. Najdete na nich taky spoustu nepovinných úkolů a odměn za průzkum.

Rebel Cops vycházejí 17. září na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Velmi příjemná bude i cena – za tenhle kousek do sbírky zaplatíte jen necelých 10 dolarů.

Nejnovější články