Total War: Three Kingdoms bude mít dvouměsíční zpoždění
zdroj: tisková zpráva

Total War: Three Kingdoms bude mít dvouměsíční zpoždění

11. 2. 2019 14:44 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Total War: Three Kingdoms se zatím rýsuje jako neobvykle pokrokový díl zažité strategické série, ale všechny ty pracné změny se projevily i v negativním smyslu – na Total War ze staré Číny si budeme muset počkat trochu déle, než jsme původně mysleli. Pokud výsledkem bude lepší hra, vývojářům určitě ten krátký odklad nikdo vyčítat nebude.

Three Kingdoms nově vyjdou 23. května, a to i s českými titulky. Kdyby vás to zajímalo, nejbližší velká hra kolem tohoto data je Rage 2 vycházející 14. května, takže nový Total War by mohl krásně zapadnout do hluchého místa a dovolit všem stratégům, aby v něm vesele utopili stovky hodin a neměli pocit, že přicházejí o další nové pecky.

Mimo jiné to také znamená, že ještě před Three Kingdoms stihne vyjít nové rozšíření k Total War: Warhammer II, v němž by se měli objevit legendární lordi pro skaveny a lizardmeny.

Níže naleznete souhrn článků dokumentujících všechny možné změny a novinky, které si v Creative Assembly pro svůj nový projekt vymysleli. Večer pak čekejte Alešovy dojmy z hraní, které si přivezl přímo z Velké Británie.

Nejnovější články