Třetí epizoda adventury The Council vyjde už za dva týdny
zdroj: tisková zpráva

Třetí epizoda adventury The Council vyjde už za dva týdny

15. 7. 2018 13:30 | Novinky | autor: Adam Homola |

Adventurní série The Council neustává, a i když nenásleduje pravidelné měsíční intervaly vydávání nových epizod, je už skoro za polovinou. Třetí epizoda s názvem Ripples vyjde 24. července a nabídne další velký posun příběhu hlavního hrdiny Louise de Richeta.

Vývojáři toho o třetí epizodě zatím mnoho neprozradili, ale naznačili, že se řada postav dostane ke svému bodu zlomu, že se některé zápletky objasní, a má se prý odhalit i nečekaná a děsivá pravda. A vy se to budete muset všechno snažit udržet pohromadě a dopátrat se výsledku, k čemuž vám dopomohou jak typické adventurní prvky, tak zajímavý mix akce a RPG mechanik.

Trailer bychom zatím hledali marně, ale místo něj tu máme alespoň první tři obrázky, na které se můžete podívat níže.

Datum vydání 24. července platí pouze pro majitele season passu, nebo majitele Complete Season. Pro všechny ostatní bude třetí epizoda dostupná samostatně o dva dny později, tedy 26. července, a to na všech třech platformách: PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Po vydání Ripples nás pak ještě v průběhu letošního roku čekají poslední dvě epizody, čtvrtá a pátá, které celý příběh Richeta snad definitivně uzavřou.

The Council sice má své mouchy, ale třeba Šárce první epizoda docela sedla: „Získané informace a osobnost Louise se už na konci prvního dílu mohou opravdu hodně lišit, takže je obří výzvou pro Big Bad Wolf, aby příběh nadále smysluplně zamotávali – a na konci sezóny ho adekvátně uspokojivě rozmotali. V tom může spočívat největší síla a zároveň slabina celého The Council. Jestli se jim povede udržet nastavenou laťku vyprávění a pocitu rozhodnutí s reálným dopadem, můžeme tu brzy mít nového krále žánru. Pokud ne, pak tu máme jen další Telltale – akorát s děsivějšími obličeji.“

První tři obrázky ze třetí epizody Ripples:

The Council zdroj: tisková zpráva

The Council zdroj: tisková zpráva

The Council zdroj: tisková zpráva

Nejnovější články