Třetí epizoda The Wolf Among Us vyjde příští týden
zdroj: tisková zpráva

Třetí epizoda The Wolf Among Us vyjde příští týden

3. 4. 2014 10:17 | Novinky | autor: Ladislav Loukota |

Tvůrci The Wolf Among Us, čili mixu noirového vyšetřování vraždy, metapohádky a moderní adventury, oznámili datum vydání třetí episody s názvem A Crooked Mile. V Evropě hra na PC a Mac vyjde už 8. dubna, Xbox 360 a PS3 verze se objeví o den později. Přesné datum vydání iOS verzí Telltale neoznámili, ale mělo by k tomu dojít rovněž příští týden. Telltale nás navíc obdarovali i novým trailerem, který ukazuje vyostřenou situací ve Fabletownu. Dokladem toho je i první ukázka Bigbyho plně přetransformovaného do vlčí podoby.

Oficiální popis děje A Crooked Mile mluví o Bigbyho dýchání na krk hlavnímu podezřelému, z echt dramaticky střiženého traileru se však spíše zdá, že se sám ocitá (vlastně už podruhé) v hledáčku policie. Tomu by mohl odpovídat i původní obrázek ze hry, na němž po Bigbym jde detektivka Brannigan, přičemž tento obrázek byl později (raději?) vyměněn za Bigbyho honícího se za Craneovým autem.

Jméno podtitulu A Crooked Mile je mimochodem přejato z dětské říkanky o doslovném křivákovi, je však asi jasné, že zrovna ve Fabletownu nebude "Křivá míle" implikovat jenom spoustu zákrut...

zdroj: Archiv

Nejnovější články