Tropico 6 se odkládá o dva měsíce
zdroj: tisková zpráva

Tropico 6 se odkládá o dva měsíce

8. 1. 2019 16:24 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Původně jste se mohli již pošesté stát diktátorem 25. ledna, ale tvůrci potřebují víc času na doladění hry. Leden se tak stává ještě chudším herním měsícem a pověstným klidem před únorovou bouří. Té se ale Tropico 6 nezúčastní. Počkáte si ještě o něco déle.

„Přes prázdniny jsem hrál Tropico 6 několik hodin a líbilo se mi, co jsem viděl. Ale podle mého skromného názoru nestačí, aby se mi hra líbila. Chci ji milovat! A Tropico 6 je dobrá hra, ale ne velmi dobrá nebo vynikající. Alespoň zatím ne,“ píše Simon Hellwig, majitel a ředitel společnosti Kalypso Media Group v otevřeném dopise fanouškům.

Není to samozřejmě jen jeho dojem, ale i tisíců hráčů, kteří si vyzkoušeli hru v betě. Některé z nejčastějších požadavků se zkrátka musí dostat do výsledné hry a stihnout takový úkon za dva týdny jednoduše není možné.

Tropico 6 se tím pádem odkládá o dva měsíce. Nové datum vydání je stanoveno na 29. března. Předplatitelé ale nemusejí vůbec smutnit, neboť budou kompenzováni. Všichni, kdo si hru objednají do čtvrtka, obdrží první plánované DLC zdarma. To by mělo vyjít v druhém kvartálu letošního roku.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články