Tvůrci původních Settlers vydali vikinskou strategii Valhalla Hills
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci původních Settlers vydali vikinskou strategii Valhalla Hills

3. 12. 2015 14:36 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Vikinská strategie Valhalla Hills od původních tvůrců Settlers také tuto kultovní strategii připomíná, jak po vyzkoušení early access verze naznal Adam v tomto článku. A jestli lze to samé říci o celé - hotové hře, už teď můžete zkoumat společně s námi, protože včera (2. prosince) hra ve verzích pro Windows, Mac a na Linux oficiálně vyšla. Tvůrci dokončení a vydání hry podtrhují infantilním a vlastně i docela vtipným videem z castingu na animovaného Vikinga, jaké by nevytvořil snad ani David Cage... Krom toho také tvůrci u příležitosti vydání své dílo hráli a živě to přenášeli na Twitchi.

Při přechodu z early access do plné verze tvůrci potěšili komunitu a přidali do hry krom jiného i nový typ nepřátel - horské trpaslíky, proti kterým hráči mohou/musí nasazovat mimo jiné i nově představené obranné věže. Výčet všech novinek a úprav, které tvůrci v rámci příprav plné verze realizovali, najdete zde.

zdroj: Archiv

Pokud o Valhalla Hills slyšíte poprvé a Settlers nebo podobné hry máte rádi, najdete základní informace o hře v Adamově článku, který skončil konstatováním:

"Jestli chcete novou Settlers hru, tak si Valhalla Hills hlídejte, ale s koupí ještě počkejte. Buď na finální, nebo alespoň pokročilejší early access verzi, do které tvůrci přidají větší množství obsahu."

Brzy vám samozřejmě dáme v naší recenzi vědět, jestli to doporučené čekání na finální verzi mělo smysl.

Nejnovější články