Tvůrci Teslagrad představují hru World to the West
zdroj: tisková zpráva

Tvůrci Teslagrad představují hru World to the West

27. 10. 2016 12:50 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv by se z názvu mohlo zdát, že studio Rain Games promptně reaguje na popularitu seriálu Westworld, ve skutečnosti se drží svého osvědčeného universa, které představili v povedené plošinovce Teslagrad. Žánrově půjde o shora viděnou akci kombinovanou s řešením puzzlů, v níž si můžete zahrát za kvarteto hrdinů, přičemž každý z nich pochází z jiného koutu světa.

Každý z nich má jiné schopnosti a tak počítejte s tím, že nejsilnější aristokrat na světě Lord Clonington řeší věcí spíše hrubou silou, Teslamancerka pomocí elektrické energie a slečna Teri spíše ovládne nepřítele a využije jej proti jeho kolegům či k vyřešení puzzlu.

Velkou roli ve World to the West by měla hrát svoboda při řešení situací. Nikdo neříká, že musíte cestu lemovat mrtvolami nepřátel. Některé můžete ukecávat, jindy se jim úplně vyhnete… Ale je pravděpodobné, že akce prostě bude důležitá a měla by se pravidelně střídat s logickými pasážemi.

zdroj: Archiv

V roli jednoho ze čtyř hrdinů se vydáte na titulní západ, kde objevujete ztracené a nebo ještě neobjevené civilizace, ekosystémy a obecně patříte mezi těch pár vyvolených tohoto světa, kteří se vydávají tam, kam lidská noha ještě nevkročila. A jelikož se příběh odehrává ve stejném universu, jako Teslagrad, připravte se na některé staré známé tváře. World to the West vyjde v první čtvrtině roku na PC, PS4, Wii U a Xbox One.

Nejnovější články