Tyhle stopy v blátě mohla zanechat jen jedna hra – MX vs. ATV All out
zdroj: tisková zpráva

Tyhle stopy v blátě mohla zanechat jen jedna hra – MX vs. ATV All out

8. 1. 2018 11:28 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Závodní série MX vs. ATV letos oslaví své třinácté narozeniny již sedmým dílem, který nese obdobně prostý název jako jeho předchůdci – All out. Po dlouhých čtyřech letech od poslední zablácené projížďky se vracíme do otevřených prostor i na uzavřené stadiony, posazeni za řídítka motorek a čtyřkolek i za volant bugin.

Ve velení MX vs. ATV All out jsou opět ti samí tvůrci z Rainbow Studios, kterým kryje záda rovněž vytrvalá THQ Nordic. A jak už to tak v závodních sériích bývá, očekávejte více téhož. Hezčí grafika je už tak nějak samozřejmostí, fyzika vozidel by také neměla být přes kopírák, a snad se dočkáme i slušného výběru tratí, jednostopých i dvoustopých bestií a jejich tuningu.

Samozřejmě nemůže chybět režim kariéry, ve kterém začínáte na samotném dně s motorkou se žalostně nízkým objemem, abyste se postupně přes odemykané součástky a nové stroje probojovávali na stupně vítězů i v těch nejnáročnějších šampionátech. Kromě otevřeného světa s checkpointovými závody se nabízejí i klasické okruhy pod přezdívkami Supercross, Nationals, Opencross, Tag a další.

zdroj: Archiv

Jistě vás potěší, že MX vs. ATV All out vyjde jak na aktuálních konzolích PlayStation 4 a Xbox One, tak i na PC. Na všech platformách pak dovoluje lokální hraní ve dvou díky splitscreenu nebo v 16 hráčích online. A pokud si hru předobjednáte do 27. března, kdy vyjde (v případě konzolí ještě o 4 dny dřív), můžete se těšit na zajímavé bonusy.

Na všech platformách vás ve hře přivítá 100 000 Moto Coins, herní měna, za kterou si pořizujete nové stroje a díly. Toto množství prý odpovídá osmi odehraným hodinám (pokud stále vyhráváte) a vystačí na kompletní vytunění dvou motorek. Nabízí se otázka, jak s takovou mašinou vypadají první krůčky kampaní…

Nejnovější články