Ubisoft přesune For Honor na dedikované servery 19. února
zdroj: tisková zpráva

Ubisoft přesune For Honor na dedikované servery 19. února

9. 2. 2018 14:23 | Novinky | autor: Adam Homola |

Ubisoft oznámil tolik potřebné a očekávané dedikované servery do For Honor už loni v létě. Nedávno jejich nasazení upřesnil na nadcházející událost Age of Wolves, ale teď známe i konkrétní datum: 19. února. Tehdy se hra překlopí ze stávajícího nedostatečného systému na snad výrazně lepší variantu.

Pokud ale hrajete For Honor na PlayStation 4 nebo Xboxu One, ještě se na 19. únor netěšte. Datum se týká pouze PC verze hry, konzole si chvíli počkají. Ubisoft datum nasazení pro PS4 a Xbox One verzi hry teprve oznámí.

Samotná akce Age of Wolves začne 15. února a psali jsme o ní tady. Po zapnutí nového serverového systému si tak budete moct užít tuhle středověkem inspirovanou rubačku bez problémů s migrací hostitelů, požadavků na NAT, problémů se synchronizací a podobných neduhů, které nemají v dnešní době ve velké online hře co dělat.

FH_Roadmap_02082018_5_1518103613_30pmCET zdroj: tisková zpráva

Ubisoft si za to od hráčů i recenzentů schytal před rokem svoji dávku kritiky. Nejde přitom pouze o For Honor, ale o řadu dalších her francouzského vydavatele. Na absenci dedikovaných serverů trpí i Steep nebo Ghost Recon Wildlands.

For Honor tak díky dedikovaným serverům dostane rok po svém vydání něco jako druhou šanci. Hra za posledních dvanáct měsíců značně dospěla, nabobtnala obsahem, uzrála balancem a může svůj inovativní, funkční a zábavný soubojový systém předvádět v plné parádě a plynulosti i v multiplayeru.

Únorem to navíc nekončí a tvůrci chystají další obsah jak na březen, tak duben. A těžko si představit, že by hned na začátku května hru opustili. I v aktuálním stavu ji podle Steamcharts hrají pravidelně tisíce lidí a dá se předpokládat, že s příchodem dedikovaných serverů a další várkou nového obsahu půjdou čísla nahoru.

Nejnovější články