Udržte svět v rovnováze v taktickém fantasy RPG Fell Seal: Arbiter’s Mark
zdroj: tisková zpráva

Udržte svět v rovnováze v taktickém fantasy RPG Fell Seal: Arbiter’s Mark

18. 4. 2019 11:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Fell Seal: Arbiter’s Mark je tahové RPG odkazující se na starou školu. Tvůrci z 6 Eyes Studio se inspirovali konkrétně v titulech Final Fantasy Tactics a Tactics Ogre, kterým chtějí nadělit duchovního nástupce s vlastními nápady.

Kdysi dávno sužovala svět strašlivá nestvůra toužící po zničení všeho. V těchto časech se objevili první nesmrtelní, kteří jako jediní vládli mocí schopnou porazit toto nemilosrdné stvoření. Myslíte si, že vy jste jedním z nich? Kdepak. Nesmrtelných je pomálu a na ochranu celého světa sami nestačí. Vy jste jejich agent, jejich soudce, který zahání menší zlo, na které stačí se svými obyčejnými schopnostmi.

Vývojáři už se blíží konci své cesty, která odstartovala před rokem a půl úspěšnou kickstarterovou kampaní. Zhruba rok po ní se rozhodli spustit early access na Steamu, ze kterého hra vyjde ve své plné kráse na konci měsíce.

zdroj: Archiv

V předběžném přístupu se jí podařilo poskládat opravdu velmi kladné celkové hodnocení, kterému snadno uvěříte po zhlédnutí nového videa a přečtení výčtu prvků, které hra nabízí. Malebná grafika vás bude doprovázet opravdu dlouho, protože Fell Seal: Arbiter’s Mark není z ranku drobných her.

Čísla sice mohou být nudná, ale v tomto případě umí fascinovat. Poskládat si ideální partu hrdinů nebude jen tak, když mohou spadat do jedné z dvaceti různých tříd a disponovat některými ze dvou stovek schopností.

Při putování zamořenou zemí narazíte na víc než 240 kusů vybavení, a ty, které nepotkáte cestou, si můžete zakoupit u obchodníka nebo sami vyrobit. A pak je tu počet příběhových misí, který překračuje čtyři desítky.

Obsahu je zkrátka dost, a i když nemáme přesné číslo od tvůrců, nedivil bych se, kdybyste se hrou strávili desítky hodin. Fell Seal: Arbiter’s Mark vychází 30. dubna na Steamu, PlayStationu 4 a Xboxu One.

Nejnovější články