Už zítra se začne psát další kapitola nepřátelství andělů a démonů v akční řeži Devil’s Hunt
zdroj: tisková zpráva

Už zítra se začne psát další kapitola nepřátelství andělů a démonů v akční řeži Devil’s Hunt

16. 9. 2019 10:25 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Desmond, ještě nedávno docela obyčejný člověk, se jednoho dne propadne do pekla a octne se tak v probíhající válce andělů a démonů. Pobyt u těch zlých ho obdaruje démonickými schopnostmi, díky kterým pomůže pekelníkům vyhrát tuto odvěkou válku. Anebo taky prohrát, to už je na vás.

Na začátku je Desmond napůl člověkem a napůl démonem. Podle toho, v jaké formě budete trávit víc času, začne tato převládat. Démonická stránka touží po pomstě, zatímco lidská by chtěla zachraňovat. Bude těžké odolat démonickým schopnostem, díky kterým si nepřátele snáz podáte.

Lidské pěsti jsou ničím v porovnání s démonickými pěstmi a drápy, na druhou stranu rozhodnutí, která učiníte v zápalu hněvu, nemusejí být ta nejmoudřejší. Kromě akce potáhne hru Devil’s Hunt kupředu i příběh, který vychází z románu Equilibrium polského autora Pawła Leśniaka a zhlédnutí stovky cutscén vám dohromady zabere kolem dvou hodin.

Výhradně pěstní souboje jsou docela vítanou změnou, když se v podobných akčních hrách většinou nejde daleko pro strašně dobře vypadající meče větší než lidské tělo. Zdali bude Devil’s Hunt špatnou, dobrou, nebo rovnou skvělou alternativou třeba pro takové Darksiders III, se dozvíme již brzy. Hra vychází už zítra na PC, později i na PlayStationu 4, Xboxu One a Switchi.

zdroj: Archiv

Nejnovější články