V Battlefieldu V vypukla zimní battle royale Firestorm
zdroj: tisková zpráva

V Battlefieldu V vypukla zimní battle royale Firestorm

25. 3. 2019 16:30 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Ve světě Battlefieldu V se rozpoutala ohnivá bouře. Dnes dopoledne vypukl očekávaný zápas ve formátu battle royale, v němž se na rozdíl od konkurence utkáte i v hromadě bojových vozidel ve vysoce zničitelném prostředí. Přežijte ze všech nejdéle, nebo shořte na prach.

Já jsem zatím stačil skočit do jediné rychlé hry, která dopadla, inu, katastrofálně. Schoval jsem se v horním patře baráku s nasysleným StG 44, říkal si, jak se tady pěkně zakempím, ale bohužel jsem naivně nedbal zdánlivě vzdálených dusajících bagančat. Jejich majitel následně vysprintoval po schodech a našil mi do zad pár ran z brokovnice.

zdroj: Archiv

Norská příroda je pořád stejně podmanivá jako v singleplayeru nebo klasickém mulťáku. Křupání sněhu pod nohama je tu ozvučeno pravděpodobně nejlíp v historii videoher. A taky nepamatuju tak realisticky uřvaný traktor, ze kterého jsem radši rychle slezl, protože bych na sebe takovou krasojízdou upozornil snad i mrtvého.

Podrobnější dojmy vám přinesu brzo. Vy už se mezitím do Firestormu můžete pustit sami, pokud tedy vlastníte základní Battlefield V.

Nejnovější články