V DLC Hours of Darkness pro Far Cry 5 zčervená zelený Vietnam
zdroj: tisková zpráva

V DLC Hours of Darkness pro Far Cry 5 zčervená zelený Vietnam

6. 6. 2018 17:45 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Právě vydané první DLC pro Far Cry 5 se sice jmenuje Hours of Darkness, ale ve skutečnosti je plné světelných záblesků. Ty jsou způsobované četnými výbuchy a plameny, které za sebou zanecháváte při neúspěšné snaze proplížit se ke svým zajatým kamarádům. Viet Cong bude litovat, že vás kdy naštval.

První ze tří plánovaných DLC pro Far Cry 5 už si hoví na Steamu. No, hoví… Oranžově svítící hodnocení s textem „mostly negative“ a pouhými 38 % kladných reakcí od 240 hráčů není zrovna lichotivé. Přitom zasazení do Vietnamu, noční mise a hrdinská záchrana zajatých spolubojovníků zní dobře. Jen tu nesmíte hledat ani ždibec reality.

DLC Hours of Darkness sleduje mladého Wendella Redlera, s jehož starším veteránským já jste se mohli setkat v základní hře ve vedlejší misi. DLC vás obdaří novými zbraněmi a schopnostmi, které vám pomohou přežít exotické prostředí. DLC můžete projít sami nebo v kooperaci, ale v každém případě si dokončením odemknete dva nové módy – drsnější Survivor a frenetičtější Action Movie.

Vietnamský dodatek pořídíte na Steamu za 12 eur, případně v rámci season passu pro Far Cry 5. Za měsíc dorazí druhé DLC Lost on Mars a v srpnu poslední plánované Dead Living Zombies.

zdroj: Archiv

 

Nejnovější články