V dubnu vyjde duchovní nástupce Burnoutů zvaný Dangerous Driving
zdroj: tisková zpráva

V dubnu vyjde duchovní nástupce Burnoutů zvaný Dangerous Driving

15. 2. 2019 9:50 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Studio Three Fields Entertainment je složené z veteránů herního průmyslu Alexe Warda a Fiony Sperry, kteří stojí za legendární závodní sérií Burnout. I ve svém novém studiu se rozhodli pokračovat v destrukci superrychlých bouráků. Na toto téma vydali již dvě hry – Danger Zone a Danger Zone 2, které obě za moc nestály. Soustředily se ale převážně na bouračky, zatímco v Dangerous Driving jde víc o závodění podobné tomu v Burnoutech.

Z krátkých záběrů níže ihned pochopíte, zda bude Dangerous Driving něčím pro vás. Arkádovost nesmyslně rychlých vozidel je na té nejvyšší možné úrovni. V plné rychlosti se předháníte se soupeři v provozu na širokých dálnicích v sedmi různých oblastech, kde není nic zakázané.

Závody nabídnou několik módů, ve kterých půjde třeba o sestřelování soupeřů, eliminaci opozdilců nebo stíhání padouchů v policejních autech. Video prozrazuje minimálně dvě kamery – zpoza auta a na předním nárazníku. Tiskovka pak slibuje jednak singleplayer proti „nemilosrdné“ umělé inteligenci, jednak online multiplayer pro osm hráčů.

zdroj: Archiv

Osobně bych se kvůli pořádnému Burnoutu vzdal klidně i dalších Dirtů, nicméně Dangerous Driving k němu má, soudě dle videa, hodně daleko. Přitom na obrázcích nevypadá vůbec špatně, takže to ještě nevzdávám. Nemohu se ale ubránit pocitu, že svým zpracováním působí spíš jako solidní hra na mobilní zařízení, případně Switch. A to není úplně důstojné duchovní nástupnictví.

Dangerous Driving vychází 9. dubna za 30 eur na PlayStationu 4, Xboxu One a PC, přičemž jde o další případ hry, kterou na Steamu alespoň nějakou dobu nenajdete. Epic Games Store si zde urval další exkluzivní práva.

Nejnovější články