V Intruders: Hide and Seek jste chlapec, co musí zachránit svou rodinu
zdroj: tisková zpráva

V Intruders: Hide and Seek jste chlapec, co musí zachránit svou rodinu

16. 1. 2019 9:49 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Ne každý se ve hrách rád plíží, ale pokud tichý přístup obyčejně preferujete, mohl by vás zaujmout stealth thriller Intruders: Hide and Seek od madridských Tessera Studios. Coby malý, bezmocný chlapec se musíte vyhýbat útočníkům, kteří zajali vaši rodinu, osvobodit ji a ideálně ještě přijít na to, proč si vybrali právě vás. Hříčku si navíc můžete, ale nemusíte vyzkoušet ve virtuální realitě.

V Intruders: Hide and Seek se stáváte desetiletým Benem Richterem, který si s rodinou užívá prázdnin v chatě na venkově. Dovolenkovou idylku přeruší vloupání trojice padouchů, zajetí vašich rodičů a zmizení vaší sestřičky. Narušitelé o vás zatím nevědí a musí to tak i zůstat.

zdroj: Archiv

Nemůžete jim utéct a nemůžete se jim ani postavit. Nezbývá vám nic jiného, než se ukrývat ve stínech venkovského sídla. Během zhruba čtyř hodin musíte osvobodit své rodiče, najít sestru a zároveň zjistit, co jsou zač ti zlí lidé a co od vaší rodiny chtějí.

Tenhle dramatický zážitek o osvobozování rukojmí vyjde exkluzivně na PlayStation 4 s podporou VR, které ovšem nemusíte nutně využít. Koncept Intruders: Hide and Seek vyhrál po svém oznámení v roce 2016 cenu PlayStation Talents Game of the Year, na výsledek se budete moct podívat za měsíc, 13. února. Rozhodně je to neotřelý způsob, jak strávit svatého Valentýna.

Nejnovější články