V kočičím dobrodružství Cat Quest II vyprášíte kožich zlotřilým vlkům
zdroj: tisková zpráva

V kočičím dobrodružství Cat Quest II vyprášíte kožich zlotřilým vlkům

15. 9. 2019 12:00 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Občas je těžké někoho přesvědčit o kvalitách jistého produktu, ale věřte mi, že Cat Quest je fantastický malý velký klenot indie scény. Zejména na mobilních zařízeních včetně Switche jde o parádní zábavu s vlastním kočičím humorem (malé platformy hře víc sluší). Její pokračování je za dveřmi, a proto není od věci si připomenout, co na vás ve druhé návštěvě Felingardu čeká.

Tak předně je to Lupus Empire, tedy říše vlků, která poslouží jako dějiště dalšího příběhu o spáse zvířecího světa. Původní Felingard nebude chybět, ale ten už jste přeci jen osvobodili, takže je načase zaměřit své hrdinství na další zuboženou zemi. Lupus Empire si podmanil poblázněný císař Wolfen, který si nevědomky žádá o výprask přímo od vás.

Půjde o náročnější úkol, takže se nemůžete divit dvěma podpůrným novinkám. Zaprvé, v novém světě naleznete truhlice plné nového vybavení od mečů (jednoručních i obouručních) přes kouzelnické hole až po samotná kouzla. Zároveň své vybavení opatříte pasivními schopnostmi, které zrychlí vaše útoky, opatří vás odolností proti magii, dovolí vám kutálet se dál a tak podobně.

Zadruhé, tentokrát nebudete na celé dobrodružství sami. Pokud tedy nebude chtít. Můžete totiž spojit síly s kamarádem v kooperaci. Jen si budete muset vybrat, kdo z vás bude kočka a kdo pes.

Cat Quest II vyjde už 24. září na počítačích, ale osobně si počkám na verzi pro Switch, která dorazí na podzim po boku verzí pro PlayStation 4 a Xbox One. A kočkopsí dobrodružství si můžete užít i na mobilech.

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

 

zdroj: Archiv

Nejnovější články