V kooperativní Wolfenstein: Youngblood pátráte po ztraceném Blazkowiczovi
zdroj: tisková zpráva

V kooperativní Wolfenstein: Youngblood pátráte po ztraceném Blazkowiczovi

27. 3. 2019 16:50 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Paříž, 80. léta 20. století. BJ Blazkowicz, hlavní hrdina druhé americké revoluce a předchozích Wolfensteinů, zmizel. Vy se ujmete jedné z jeho dcer-dvojčat a v kooperativním dobrodružství se ztraceného taťku pokusíte najít. Na Wolfenstein: Youngblood spolupracuje studio MachineGames, tvůrci The New Colossus, a lyonští Arkane. Bonsoir!

Starý kontinent, nové dobrodružství. A tedy i zbrusu nová výbava, zbraně, všechno pro to, abyste se sestrami Blazkowiczovými vyhnaly nácky z okolí Eiffelovky. Youngblood se odehrává devatenáct let po událostech The New Colossus a embrya Jess a Soph od té doby stihla citelně vyrůst. Je tedy na milých adolescentkách, aby vybudovaly pařížskou buňku odboje a stárnoucímu BJovi zachránily krk.

zdroj: Archiv

Ale jak sestry samy říkají, pokud si BJ nepřeje být nalezen, tak ho ani nikdo nenajde. Čerstvý příběhový trailer je dost akční, přepálený a jak se na Moravě říká, edgy, Wolfenstein ale vždycky byl tak trochu parodie, která to v jednu chvíli přehání a v další radikálně zvážní. Nic šokujícího, tedy.

Akční střílečka v alternativní historii Wolfenstein: Youngblood si to proti náckům namíří 26. 7. letošního roku, a to na PC, PlayStation 4 a Xbox One. A na Nintendo Switch.

Ke hraní ve dvou vám navíc podobně jako v případě loňské A Way Out postačí pouze jedna kopie hry, do které si můžete přizvat nějakého kamaráda. Ten se pak může rozhodnout, jestli si ji chce taky koupit, aby mohl hrát sám nebo třeba s někým jiným. Tak bonne chance! 

Nejnovější články