V létě konečně vyjde "aztécká" akce Aztez, spojující strategii s mlátičkou
zdroj: tisková zpráva

V létě konečně vyjde "aztécká" akce Aztez, spojující strategii s mlátičkou

25. 5. 2017 16:33 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Po včerejším oznámení onlinovky Keystone, která má za cíl propojit videoherní svět se světem stolních her, se ke slovu hlásí další titul s podobnou myšlenkou. Trojbarevná řež Aztez po neuvěřitelných pěti letech ve vývoji, několika pauzách a odkladech, přichází s tentokrát snad definitivním datem vydání. Tedy, zatím je datum nekonkrétní, dočkat bychom se měli "někdy v létě".

Aztez jsou dva naprosto odlišné navzájem propojené světy aztécké říše. Zatímco na taktické hexové mapě rozšiřujete svůj mocenský vliv hraním karet a posíláním válečníků na různé mise, tak dané mise plníte poctivě vlastní rukou. Na jedné straně tedy zvažujete své taktické a strategické možnosti, abyste hned na to kolem sebe začali mlátit jako utržení ze řetězu.

zdroj: Archiv

V akčních sekvencích si užijete opravdu hektické boje, do kterých si můžete vzít až 8 zbraní, z nichž každá má svá komba, ale všechny dělají z šedobílých protivníků zářivě červené cákance. Strategická mapa už sice nabízí i další barvy jako žlutou a zelenou, přesto je věrná čistému stylu hry.

Během prozkoumávání mapy můžete najít na 70 kosmetických doplňků, jimiž si můžete přizpůsobit jednotlivé válečníky. Autoři zároveň slibují, že Aztez budete moci hrát od začátku zas a znovu, kdy se na mapě objevují úplně jiné události, bitky a artefakty. Aztez už má své stránky na Steamu, ale co se týče přesnějšího data vydání, musíme se zatím spokojit s oním létem.

Nejnovější články