V Lethis – Daring Discoverers se stanete steampunkovým planetárním průzkumníkem
zdroj: tisková zpráva

V Lethis – Daring Discoverers se stanete steampunkovým planetárním průzkumníkem

4. 5. 2017 10:30 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Vsadím se, že malý vývojářský tým Triskell Interactive má nad vchodem do kanceláře prapor s heslem: „Steampunku není nikdy dost!“ Poté, co si s pokročilou parní civilizací vyhráli v budovatelské strategii Lethis – Path of Progress, se do svého kresleného univerza vrací v Lethis – Daring Discoverers. Jde o explorativní hru, v níž se necháte obřím kanónem vystřelit na jinou planetu, kterou následně musíte prozkoumat pro větší slávu své domoviny a pro vaše vlastní obohacení.

Čekají vás izometrické planety, na nichž najdete spoustu pradávných artefaktů a také domorodé civilizace, jejichž jazyk a zvyky se budete muset naučit. Pokud se s nimi nepohodnete, nastane čas na bitku, ale mnohem prudérnější postup představuje diplomacie nebo vychytralost. Celý koncept vlastně trochu připomíná Renowned Explorers, kterou mimochodem brzy čeká datadisk The Emperor's Challenge. Jen vás tu místo Země čekají zcela neznámé světy a národy.

zdroj: Vlastní

Na výběr budete mít pět různých dobrodruhů. Je tu arkebuzou ozbrojená babička Monique, její nešikovný vnuk Bertrand, svalnatý mechanik Gilbert, geniální vědec Rutherford, a nakonec sexy jednonohá pirátka se špatnou pověstí jménem Rose. A nebojte se, že by se snad vašim svěřencům na jejich výpravě mohlo něco stát. Tedy ono se jim něco jistojistě stane, a nejspíš to bude velmi nepříjemné, ne-li smrtící, ale v tomhle světě naštěstí funguje klonovací technologie. Druhý, třetí, čtvrtý ani padesátý pokus nebude žádný problém.

Lethis – Daring Discoverers by měla vyjít někdy v průběhu května, což je překvapivě brzy na to, že ještě nevyšly najevo konkrétní datum, cena a další detaily. Aspoň si mezitím můžete pustit trailer, který demonstruje pěknou grafiku a některé herní prvky.

Nejnovější články