V Outer Rim pro Star Wars Battlefront přijde s novými mapami i Greedo
zdroj: tisková zpráva

V Outer Rim pro Star Wars Battlefront přijde s novými mapami i Greedo

18. 3. 2016 11:47 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Pokud vás urážela Lucasova změna v klíčové scéně Star Wars „kdo střílel první," s DLC Outer Rim můžete vesele pobíhat po mapách a hledat Hana Sola, který vašeho Greeda zastřelí první. A nebo, a to lépe, běhat po mapách s Greedem a předvádět, proč je tenhle Rodian nebezpečný lovec odměn a ne jen "ten zelený emzák, co ho zastřelí Solo." Greedo je totiž jedním ze dvou nových hrdinů, které, kromě mnoha dalších věcí, Outer Rim do Star Wars Battlefront v březnu přidá.

Druhým hrdinou je Nien Numb, ve filmech také nepříliš zdůrazňovaná postava. Vlastně si jej nejspíš budete pamatovat „jen“ jako druhého pilota, který s Lando Calrrissianem zničil během bitvy o Endor druhou Hvězdu smrti a mihl se i v sedmé epizodě. Co ale tenhle sullustánský pašerák zvládne v pozemní bitvě je zatím otázka.

Kromě dvojice hrdinů přinese Outer Rim i kvarteto nových map - Jabbův palác na Tatooine, hutě na Sullustu, další industriální budovu se spoustou plošin na téže planetě a nakonec znovu na Tatooine opravnu lodí. Dále dostanete k dispozici dvě nové zbraně – pušku Relby V-10 a DT-12 blaster a nové kusy do speciálních slotů jako je Scatter Gun nrbo Dioxis Grenade.

Poslední novinkou je pak nový herní mód Extraction, v němž se skupinka Rebelů snaží dostat drahocennou zásilku do transportní lodi, v čemž se jim snaží zabránit Impérium. Jde tedy o další asymetrický mód, což hře jen prospívá. Outer Rim bude k dispozici od 22. března na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články