V psychologickém hororu Layers of Fear zažijete šílenství brilantního malíře
zdroj: tisková zpráva

V psychologickém hororu Layers of Fear zažijete šílenství brilantního malíře

21. 1. 2016 11:43 | Novinky | autor: Honza Konfršt |

Psychologický horor Layers of Fear si mohou hráči v rozpracované verzi vyzkoušet na Steamu a na Xbox One, od února však bude hra k dispozici i na PlayStation 4. Tvůrci to oznamují videem, ve kterém lze mimo jiné zahlédnout také řadu pozitivních ohlasů ze světových médií. Především ale ukázka láká na zápletku této netradiční hry. Hlavní hrdina, malíř, kterého stíhá vlastní minulost, se chystá na vytvoření svého životního díla. Přitom se ale musí vypořádat se svými démony minulosti i s rozpadající se příčetností.

informací na Steamu rovněž vyplývá, že datum značí vydání kompletní verze hry i pro ostatní platformy – vývojáři z týmu Bloober Team SA se spojili s vydavatelem Aspyr Media a společnými silami vydají slibný horor 16. února i na PC, Mac, Linux a Xbox One.

Příběh pak postaví hráče do role malíře, kteří se pokouší dokončit své životní dílo a nezešílet přitom - zároveň neustále bloudí domem, který se mu přetváří před očima. Hráčům se staví do cesty překážky z minulosti autora, na jakákoli monstra však zapomeňte – hlavní devizou hry je hutná atmosféra a fakt, že prudké otočení kamerou často znamená razantní změnu uspořádání místnosti včetně dříve dostupných únikových východů.

zdroj: Archiv

Nejnovější články