Válečné bubny překovaného Warcraftu 3 se znovu rozduní v lednu
zdroj: Foto: Activision Blizzard

Válečné bubny překovaného Warcraftu 3 se znovu rozduní v lednu

18. 12. 2019 12:16 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Remake realtimové strategie Warcraft 3 na letošním BlizzConu překvapivě absentoval, což bylo vskutku s podivem, jelikož Blizzard avizoval blízkost jeho vydání. Teď nicméně plánuje alespoň trochu svlažit klasické povánoční herní sucho – na bitevní pole se budete moct znovu vrátit na konci ledna, a to v úplně nové grafice a s vylepšeným matchmakingem.

Warcraft 3: Reforged v sobě obsáhne kompletní předělávku Warcraft 3: Reign of Chaos i s datadiskem The Frozen Throne. Tvůrci se v prohlášení trochu kají, že s remakem chtěli stihnout konec letošního roku, ale vydání museli nakonec trochu posunout a dokončit nějaké ty poslední úpravy.

Budete se tedy moct vrátit do časů, kdy Azeroth procházel „tou velkou válkou“, kdy temný stín zatměl klidnou zem, země se třásla před příchodem Plamenné legie a hrdinové riskovali vše, aby zabránili zkáze světa. Za Hordu život položím! Pardon. Legendární český dabing bohužel přítomen nebude.

zdroj: Archiv

Nicméně i tak se s Warcraftem 3: Reforged vrací jedna z největších klasik žánru realtimových strategií s hezčí grafikou, epickou singleplayerovou kampaní o 60 misích a nekonečným multiplayerem, nyní obohaceným o moderní sociální a matchmakingové funkce.

Na oficiální web můžete již nyní zamířit s předobjednávkami. Jak je u Blizzardu zvykem, kromě základní edice nabízí i speciální, kde naleznete hromadu kosmetických drobností do ostatních her z jeho portfolia. A dokonce i skiny pro samotný překovaný Warcraft 3.

Staronová éra realtimových strategií se začíná psát 28. ledna 2020 na Battle.netu.

Nejnovější články