Ve čtvrté epizodě Batmana od Telltale vás čeká radostné shledání se starým známým
zdroj: tisková zpráva

Ve čtvrté epizodě Batmana od Telltale vás čeká radostné shledání se starým známým

18. 11. 2016 11:08 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

První sezóna epizodického vyprávění o Batmanovi z pera Telltale Games se pomalu blíží ke konci a Gotham začíná bublat jako rychlovarná konvice. Ve čtvrté části se fanatikové ze skupiny Děti Arkhamu pustili do otevřené pouliční války s bezpečnostními složkami čím dál tím šílenějšího Harveyho Denta, zatímco známý superzloduch Tučňák se zmocnil kontroly Wayne Industries. A co během všeho toho chaosu a destrukce dělá Batman alias Bruce Wayne? Sedí zavřený v Arkham Asylum. A není tam sám. 

Předposlední epizoda se bude pro jednotlivé hráče hodně lišit v závislosti na důležité volbě z předchozího dílu, ale jedno je jisté – vaším hlavním cílem bude utéct z ústavu pro šílence a vrátit se do role Temného rytíře. K tomu ovšem budete potřebovat spojence z řad pacientů. A zdá se, že vaši nejlepší naději na únik představuje… Hádejte kdo. Nápověda: s vaším novým kamarádem zaručeně zažijete spoooustu legrace.

Na chvíli to vážně vypadalo, že nová epizoda bude temná, děsivá a unyle depresivní, ale teď si všichni můžete oddechnout. Protože kde je klaun, tam je zábava! Šapitó jménem Batman - Telltale Game Series - Episode 4: Guardian of Gotham otevírá zájemcům své brány už v úterý 22. listopadu.  

zdroj: Archiv

Nejnovější články