Ve druhém dílu Beholdera vás brzo zmlátí nebo oběsí
zdroj: tisková zpráva

Ve druhém dílu Beholdera vás brzo zmlátí nebo oběsí

14. 11. 2018 17:50 | Novinky | autor: Václav Pecháček |

Otevírají se před vámi dveře ministerstva a s nimi celý vesmír nekonečných možností. Budete věrně sloužit straně a Moudrému vůdci, aniž byste hleděli na osobní prospěch? Nebo budete šplhat po kariérním žebříčku přes mrtvoly bývalých kolegů? Nebo se snad dokonce stanete rebelem a pokusíte se celý systém rozložit zevnitř? Taková dilemata nabídne Beholder 2, který stihne vyjít ještě do konce roku.

4. prosince na PC dopadne železná pěst totality a vy budete jedním z jejích prstů. No, začnete spíš jako nějaká nepodstatná záděra, ale postupně se můžete vydrápat až do premiérského křesla. To byste ovšem museli obětovat svou morálku a etické zásady.

Beholder 2 je pokračování prvního Beholdera z roku 2016, kde jste hráli za pana domácího v domě plném potenciálních diverzantů a rebelů proti opresivnímu systému. Mohli jste je udat, mohli jste je nechat být, ovšem podobně jako v Papers, Please! visel kromě jejich osudu na vlásku i ten váš.

zdroj: Archiv

Podobnou atmosféru bezprostředního osobního ohrožení chystá i dvojka. Sice jste relativně důležitým úředníkem, nikoli totálně postradatelným civilistou, ale to byl Winston Smith taky, a jak to s ním dopadlo. Pokud státní ohaři vyčmuchají sebenepatrnější závan zrady, skončíte na zemi s rozmlácenými žebry – nebo rovnou na šibenici.

Kdo má chuť se do tohohle veselého černobílého světa vydat, ten může počkat tři týdny a pak na Steamu zaplatit 15 dolarů. Počítejte i s 10% slevou hned po vydání, která se pro majitele původní hry zvýší o dalších 20 %. Rázem zní úpění pod botou tyrana mnohem přitažlivěji.

Nejnovější články