Ve druhém DLC pro Two Point Hospital hledáte lék na smrt
zdroj: tisková zpráva

Ve druhém DLC pro Two Point Hospital hledáte lék na smrt

5. 3. 2019 12:42 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

DLC Pebberley Island je už druhé v pořadí, které rozšíří humorný nemocniční manažer Two Point Hospital. Zkraje loňského prosince váš špitál navštívil Yeti, ale tentokrát se vydáváte do tropických oblastí hledat bájnou vodu života zajišťující nesmrtelnost, tedy ultimátní léčivo všech nemocí včetně smrti. Kromě toho se na vás valí vlny nemocných turistů a nezkušených zaměstnanců.

DLC Pebberley Island vás vyšle plnit tři nové scénáře. V Pebberley Reef vás čeká nemocnice založená badatelem Wigbertem Silverbottomem, který nemá páru o tom, jak se takové zařízení řídí. Proto zapomeňte na zkušené pracovníky a pusťte se do školení těch nejneschopnějších lidí, jaké jste kdy potkali. Do toho vás trápí divoké tropické počasí plné blesků.

Druhý scénář se soustředí na oblast Overgrowth, hustě zalesněnou džungli, ve které bude vaše nemocnice těžko dostupná pacientům v nesnázích. A konečně mapa Topless Mountain je velice žádanou turistickou destinací, ale je tak daleko, že všichni po cestě onemocní. Turisté navíc chodí ve vlnách, které vaše nemocnice prakticky není schopná pojmout.

Two Point Hospital tak čeká jedna výzva za druhou. Sůl do rány ještě přisype dalších 34 nových nemocí (10 viditelných a 24 skrytých), které budete léčit ve třech nových místnostech.

DLC Pebberley Island vychází 18. března na Steamu za 9 eur.

zdroj: Archiv

Nejnovější články