Veselí orkové nesou zprávu o posunu vydání Battlefleet Gothic: Armada
zdroj: tisková zpráva

Veselí orkové nesou zprávu o posunu vydání Battlefleet Gothic: Armada

25. 3. 2016 12:15 | Novinky | autor: Aleš Smutný |

Cenu za nejzábavnější trailer na realtime strategii Battlefleet Gothic: Armada vyhrávají jednoznačně orkové. Posádka zpívající „Čtrnáct orků na člověčí lodi, zabijou všechno, co není zelený“ je natolik neodolatelná, že jí odpustíte i nepříjemnou zprávu, kterou přináší. Ačkoliv se tvůrci z Tindalos Interactive snažili, hru nakonec nestihnou dokončit včas. Namísto konce března tedy vyjde až 21. dubna. 

K dokončení hry sice tvůrci potřebují několik týdnů navíc, ale vážní zájemci mohou souboje kolosálních lodí testovat už nyní v multiplayerové betě, do které se mohou dostat předobjednávkou hry na Steamu. Do bety dorazí během pár dní i orkové se svou flotilou, a jak naznačuje trailer, taktika zelené admirality je poněkud odlišná od ostatních ras. Proč se unavovat s jemnými nuancemi vesmírného boje, když můžete protivníkovu loď taranovat a dostat se z bodu A (nejbližší, teď už mrtvý nepřítel) do bodu B (nejvzdálenější, stále živý nepřítel) tou nejpřímější cestou...

Tvůrci také oznámili, že do multiplayerové části hry chystají ještě jednu frakci, kterou získají takzvaní Early Adopters společně se Space Marines zdarma. Zatím neprozradili, o jakou frakci jde, ale doufám v Tyranidy, protože by do hry přinesli odlišný typ lodí a taktiky. Zmíněná frakce ale bude k dispozici až s odstupem několika měsíců, protože na ní vývojáři teprve začali pracovat.

zdroj: Archiv

Mezi tzv. Early Adopters naštěstí nevede cesta jenom skrze předobjednávku. Space Marines a zmíněnou frakci navíc získáte i za předpokladu, že si hru koupíte do dvou měsíců od vydání.

Nejnovější články