Vesmírné dobrodružství Outer Wilds je jen týden vzdálené
zdroj: Foto: Annapurna Interactive

Vesmírné dobrodružství Outer Wilds je jen týden vzdálené

21. 5. 2019 14:21 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Před týdnem tvůrci vydali prohlášení o „epické“ exkluzivitě svého nadcházejícího titulu Outer Wilds (neplést s Outer Worlds od Obsidianu), za což si od fanoušků celkem nepřekvapivě vysloužili pořádný oheň na střeše. Další zpráva už je ale čistě pozitivní – do postaru vytvořeného vesmíru se pustíte ještě v tomto měsíci.

 

Outer Wilds je adventurou v otevřeném vesmíru, jehož planetky a různá další tělesa navštěvujete pomocí své kompaktní vesmírné lodi. Nejde o žádnou další No Man’s Sky. Outer Wilds se svým rozpětím drží při zemi. Nedovolí vám navštívit miliony planet, jelikož nic ve hře nepodléhá procedurálnímu generování. Vše bylo od začátku do konce vytvořené lidskou rukou.

Tvůrci tak měli větší kontrolu nad tím, co na vás ve hře čeká a soudě dle nového traileru se opravdu máte na co těšit. Já osobně se nemohu dočkat tajemných příběhů a podivných setkání s obyvateli těchto miniaturních světů a různých překvapení, která čekají za dalším rohem. Pokud jste na tom podobně, nastavte si připomínku na 30. květen, kdy Outer Wilds vyjde v Epic Games Storu a na Xboxu One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články